Site Loader

Ingrediente:
2oua
1 ardei rosu
1 morcov
4 Ciuperci
1 ceapa
1 kg Carne de pui tocata
1 lingura faina de konjac
2 linguri faina de bambus
2 linguri ulei de cocos
Sare, piper si ce condimente iti plac

Mod de preparare:
1. Toaca ceapa si caleste-o putin in ulei de cocos, apoi adauga in tigaie si ciupercile taiate cubulete. Caleste-le impreuna pana se rumenesc frumos. Pune ceapa si ciupercile calite intr-un castron.
2. Taie morcovul si ardeiul cubulete si caleste-i in putin ulei de cocos.
3. Amesteca carnea tocata de pui cu 2 oua, o lingura faina de konjac si 2 linguri faina de bambus. Poti adauga in loc de faina keto, 2 linguri de faina de grau daca dieta ta iti permite. Adauga sare si condimente.
4. Intinde carnea pe o foaie de copt.
5. Peste carne intinde un strat de ciuperci si ceapa calita.
6. Apoi adauga un strat de ardei si morcovi caliti.
7. Ruleaza in hartia de copt si introdu intr-o tava in cuptorul incins. Va arata ca o shaorma invelita bine.
8. Dupa vreo 40 de minute de stat in cuptor cu incalzire sus jos 170grade, scoate foaia de copt si lasa in cuptor rulada descoperita sa se rumeneasca. La final eu am folosit program cu ventilatie, se coace mai frumos.

Ana Maria

"Incerc sa adopt un stil de viata cat mai sanatos, sa consum in fiecare zi legume, sa inlocuiesc din cand in cand proteinele animale cu cele vegetale si sa consum cat mai putini carbohidrati. Mananc in general disociat si tin fasting hipocaloric atunci cand simt ca pot incepe o cura de slabire."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Calculator calorii

error: Content is protected !!