Site Loader
bicicleta

Unde mergem cu bicicleta langa Bucuresti?

Vremea este din ce in ce mai buna si potrivita pentru activitati sportive, iar relaxarea restrictiilor anti Covid ne permit sa iesim in aer liber.

Un stil de viata sanatos implica si miscare, asadar va provoc la o plimbare cu bicicleta sau pe jos, intr-o padure superba de langa Bucuresti.

Unde mergem cu bicicleta langa Bucuresti
Unde mergem cu bicicleta langa Bucuresti

In padurea Snagov mai fusesem si in anii trecuti, dar doar in zona amenajata, acolo unde sunt restaurantele, ne plimbam pe langa lac, faceam cateva poze si ne intorceam acasa.

Weekendul trecut  am intrat in padure pe la bariera din capatul parcarii. Ni s-a asternut in fata o carare, numai buna pentru o plimbare pe jos sau cu bicicleta. Desi nu este asfaltata, cararea este destul de lata si este potrivita si pentru cei cu mai putina experienta la pedale.

Singurul minus al excursiei noastre in padurea Snagov a fost aglomeratia din parcare, dar majoritatea persoanelor merg in zona amenajata si nu pe cararea despre care va povesteam.

Am gasit pe traseu un turn de observare pentru pasari, un izvor, un pod inconjurat de stuf si un traseu mai abrupt pe un delusor, care a scos sufletul din mine.

 

 

Mersul pe bicicleta elibereaza hormonii fericirii, alungand depresia sau anxietatea.

Facand miscare, creierul elibereaza mai mult oxigen, imunitatea creste, glicemia e sub control, ne ajuta sa avem greutatea sub control, ce sa mai, sanatate curata! Asa ca hai sa ne mobilizam, caci ultimul an (pandemic) nu ne-a ajutat prea mult sa ne miscam in aer liber. Este timpul sa ne reintram in forma.

Un alt raspuns la intrebarea unde mergem cu bicicleta langa Bucuresti, este padurea Cernica. Revin cu informatii si imagini in curand.

Summary
Unde mergem cu bicicleta langa Bucuresti
Article Name
Unde mergem cu bicicleta langa Bucuresti
Description
Weekendul trecut am intrat in padure pe la bariera din capatul parcarii. Ni s-a asternut in fata o carare, numai buna pentru o plimbare pe jos sau cu bicicleta. Desi nu este asfaltata, cararea este destul de lata si este potrivita si pentru cei cu mai putina experienta la pedale.
Author
Vezi si alte retete dieta in vacanta
array(1) { [0]=> object(WP_Term)#7190 (16) { ["term_id"]=> int(82) ["name"]=> string(16) "dieta in vacanta" ["slug"]=> string(16) "dieta-in-vacanta" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(82) ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["description"]=> string(214) "Dieta in vacanta, fie ea vegan, low carb sau keto. Credem ca ideile noastre te pot ajuta sa tii dieta indiferent unde te vei afla in concediu. Iti aratam si pe unde ne-am plimbat ca sa te incurajam sa faci miscare." ["parent"]=> int(0) ["count"]=> int(18) ["filter"]=> string(3) "raw" ["cat_ID"]=> int(82) ["category_count"]=> int(18) ["category_description"]=> string(214) "Dieta in vacanta, fie ea vegan, low carb sau keto. Credem ca ideile noastre te pot ajuta sa tii dieta indiferent unde te vei afla in concediu. Iti aratam si pe unde ne-am plimbat ca sa te incurajam sa faci miscare." ["cat_name"]=> string(16) "dieta in vacanta" ["category_nicename"]=> string(16) "dieta-in-vacanta" ["category_parent"]=> int(0) } }

Ana Maria

"Incerc sa adopt un stil de viata cat mai sanatos, sa consum in fiecare zi legume, sa inlocuiesc din cand in cand proteinele animale cu cele vegetale si sa consum cat mai putini carbohidrati. Mananc in general disociat si tin fasting hipocaloric atunci cand simt ca pot incepe o cura de slabire."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Calculator calorii

error: Content is protected !!