Ingrediente:
iaurt gras
usturoi
castraveti
sare
zeama de lamaie
- Se pune iaurtul intr-un tifon si se lasa la stors.
- Usturoiul se face pasta cu ajutorul unui mojar.
- Castravetii se dau prin razatoare si apoi se storc.
- Se amesteca toate ingredinentele, iar deasupra se adauga putin ulei de masline si se condimenteaza cu Za’atar.
Am servit sosul cu lipii si pui la gratar.
Vezi si alte retete Retete ovo-lacto-vegetariene
array(1) {
[0]=>
object(WP_Term)#7182 (16) {
["term_id"]=>
int(79)
["name"]=>
string(28) "Retete ovo-lacto-vegetariene"
["slug"]=>
string(28) "retete-ovo-lacto-vegetariene"
["term_group"]=>
int(0)
["term_taxonomy_id"]=>
int(79)
["taxonomy"]=>
string(8) "category"
["description"]=>
string(1282) "Retete ovo-lacto-vegetariene, un stil de viata mai sanatos, fara carne. Ovo-lacto-vegetarienii consuma toate tipurile de alimente, oua, lactate si legume, mai putin carne de niciun tip, nici peste sau fructe de mare.
Urmareste-ne pentru cele mai interesante retete ovo-lacto-vegetariene
In general in occident prin vegetarian se subintelege ovo-lacto-vegetarian.
Vegetarianismul nu trebuie confundat cu veganismul, care presupune excluderea totala si a oualelor si lactatelor din dieta.
Retete vegan gasesti aici: http://www.retete-dieta.ro/retete-vegan-sau-de-post/
Suntem in 2020 si consumul de carne de pe planeta se pare ca a ajuns la niveluri record. Suntem mai multi si consumam mult mai multa hrana decat avem nevoie. Suntem sedentari si obezi dar apetitul este in continuare crescut. Ne permitem financiar si gasim pe piata mai mult decat avem nevoie.
Exista ingrijorari ca in viitor cererea de carne va fi mai mare decat oferta, iar carnea artificială, creata in laborator ar putea fi o solutie. Un lucru care astazi ne ingrozeste, peste 10 ani este posibil sa devina banalitate. Singapore a aprobat deja punerea pe piata a carnii artificiale.
"
["parent"]=>
int(0)
["count"]=>
int(36)
["filter"]=>
string(3) "raw"
["cat_ID"]=>
int(79)
["category_count"]=>
int(36)
["category_description"]=>
string(1282) "Retete ovo-lacto-vegetariene, un stil de viata mai sanatos, fara carne. Ovo-lacto-vegetarienii consuma toate tipurile de alimente, oua, lactate si legume, mai putin carne de niciun tip, nici peste sau fructe de mare.
Urmareste-ne pentru cele mai interesante retete ovo-lacto-vegetariene
In general in occident prin vegetarian se subintelege ovo-lacto-vegetarian.
Vegetarianismul nu trebuie confundat cu veganismul, care presupune excluderea totala si a oualelor si lactatelor din dieta.
Retete vegan gasesti aici: http://www.retete-dieta.ro/retete-vegan-sau-de-post/
Suntem in 2020 si consumul de carne de pe planeta se pare ca a ajuns la niveluri record. Suntem mai multi si consumam mult mai multa hrana decat avem nevoie. Suntem sedentari si obezi dar apetitul este in continuare crescut. Ne permitem financiar si gasim pe piata mai mult decat avem nevoie.
Exista ingrijorari ca in viitor cererea de carne va fi mai mare decat oferta, iar carnea artificială, creata in laborator ar putea fi o solutie. Un lucru care astazi ne ingrozeste, peste 10 ani este posibil sa devina banalitate. Singapore a aprobat deja punerea pe piata a carnii artificiale.
"
["cat_name"]=>
string(28) "Retete ovo-lacto-vegetariene"
["category_nicename"]=>
string(28) "retete-ovo-lacto-vegetariene"
["category_parent"]=>
int(0)
}
}
4 Replies to “Sos Tzatziki”