Site Loader
ziua 2 de dieta

Ziua 2 de dieta. Nu m-am cantarit, am decis sa ma urc pe cantar abia la finalul saptamanii, sa nu ma descurajez.

Am mancat destul de mult, la ore diferite in timpul sarbatorilor si extrem de diversificat, fara sa tin cont de regulile de asociere a alimentelor. Modul in care combin alimentele in mare parte respecta in general regimul disociat (ceva asemanator cu dieta Rina). Exceptiile ar fi ca dimineata mananc ou si branza sau carne si branza slaba si paine, dar aleg mereu o solutie mai dietetica si mai sanatoasa. Uneori la pranz mai mananc si o lingura de mamaliga sau o feliuta de paine tip wasa.

Ca sa ma simt mai satula pana cand se va mai micsora stomacul, am decis sa mananc cate o supa sau ciorba calda la pranz si nu e rau deloc.

Astazi nu prea am facut miscare, trebuie sa recuperez maine, sper sa ma tin de cuvant.

Am mancat si astazi ciorba de praz si mancare de praz, pentru ca mi-au ramas de ieri si au fost foarte bune. Stiu ca sunt persoane care nu mananca 2 zile aceleasi mancaruri, mi-ar placea si mie asta, dar de multe ori timpul nu ne permite sa gatim inainte de fiecare masa. La cina am facut repede o bucata de carne la grillul electric si niste pastai de fasole la wok.

Mic dejun:

Ceai verde, 2 felii de paine wasa, un ou fiert, branza de vaci, sunculita, ridichi, valeriana.

ziua 2 de dieta mic dejun

Pranz:

La pranz am servit mai intai o ciorba de praz, pe care am acrit-o cu o lingurita de hrean in otet pus de mine.

ziua 2 de dieta ciorba de praz
ciorba de praz

vezi reteta mea pentru ciorba de praz aici

La felul 2 am servit mancare de praz, mamaliga si castraveti in otet.

ziua 2 de dieta pranz
mancare de praz cu mamaliga

Vezi reteta mea pentru mancarea de praz aici

Cina:

La cina am devorat un cotlet de porc fara os, pregatit la grill electric si fasole verde inabusita la wok. Ar mai fi mers si ceva dulce, dar trebuie sa ma abtin :))

ziua 2 de dieta cina
gratar cu fasole verde

Ziua 2 de dieta nu a fost grea deloc, m-am simtit energica si satula. Sper sa nu imi vina vreo idee de rontait la filmul de seara, caci aici este marea problema. 🙂

Hai sa vezi ce meniuri am avut si in zilele urmatoare:

 

Ziua 3 de dieta

Ziua 4 de dieta

Ziua 5 de dieta

Ziua 6 de dieta

Ziua 7 de dieta

 

Vezi si alte retete Keto
array(1) { [0]=> object(WP_Term)#7185 (16) { ["term_id"]=> int(81) ["name"]=> string(4) "Keto" ["slug"]=> string(4) "keto" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(81) ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["description"]=> string(517) "Dieta Keto (Ketogenica) este o dieta low carb (cu foarte putini carbohidrati), dar high fat (axata pe grasimi santoase). Aceasta dieta aduce corpul la starea de cetoza (ketoza), faza in care organismul transforma grasimea in energie. Dieta keto restrictiva impune un consum zilnic de 70% grasimi, 25% proteine si 5% carbohidrati neti. Exista persoane, cum ar fi cei ce sufera de diabet, in cazul carora nu este recomandata aceasta dieta. Cereti sfatul unui medic nutritionist inainte de a incepe o astfel de dieta!" ["parent"]=> int(0) ["count"]=> int(81) ["filter"]=> string(3) "raw" ["cat_ID"]=> int(81) ["category_count"]=> int(81) ["category_description"]=> string(517) "Dieta Keto (Ketogenica) este o dieta low carb (cu foarte putini carbohidrati), dar high fat (axata pe grasimi santoase). Aceasta dieta aduce corpul la starea de cetoza (ketoza), faza in care organismul transforma grasimea in energie. Dieta keto restrictiva impune un consum zilnic de 70% grasimi, 25% proteine si 5% carbohidrati neti. Exista persoane, cum ar fi cei ce sufera de diabet, in cazul carora nu este recomandata aceasta dieta. Cereti sfatul unui medic nutritionist inainte de a incepe o astfel de dieta!" ["cat_name"]=> string(4) "Keto" ["category_nicename"]=> string(4) "keto" ["category_parent"]=> int(0) } }

Ana Maria

"Incerc sa adopt un stil de viata cat mai sanatos, sa consum in fiecare zi legume, sa inlocuiesc din cand in cand proteinele animale cu cele vegetale si sa consum cat mai putini carbohidrati. Mananc in general disociat si tin fasting hipocaloric atunci cand simt ca pot incepe o cura de slabire."

2 Replies to “Ziua 2 de dieta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Calculator calorii

error: Content is protected !!