Site Loader
ziua 7 de dieta

Ziua 7 de dieta

Micul dejun

Dimineata am fiert un ou moale ca in copilarie, mmmm… e la fel de bun. Am mancat si 2 felii de paine wasa de secara, o ligura de zacusca de ardei facuta in casa si o jumatate de ardei gras rosu umplut cu perlute de branza slaba si marar. Am baut si un ceai verde cu lime dupa masa.

Pranz

La pranz am mancat coaste la cuptor cu castraveti murati.

coaste la cuptorcu muraturi
coaste la cuptorcu muraturi

Reteta mea pentru coaste la cuptor o gasesti aici:

Cina

Seara am servit o supa crema de zucchini si morcov cu patrunjel proaspat si cateva chiftelute de telina si morcov cu fetica si un strop de iaurt light.

supa de zucchini

Reteta pentru supa de zucchini sau dovlecei si morcovi o poti vizualiza aici

parjoale de morcov si telina
parjoale de morcov si telina

Reteta noastra pentru parjoale cu morcov si telina o gasesti aici

Vezi si alte retete Keto
array(1) { [0]=> object(WP_Term)#7073 (16) { ["term_id"]=> int(81) ["name"]=> string(4) "Keto" ["slug"]=> string(4) "keto" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(81) ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["description"]=> string(517) "Dieta Keto (Ketogenica) este o dieta low carb (cu foarte putini carbohidrati), dar high fat (axata pe grasimi santoase). Aceasta dieta aduce corpul la starea de cetoza (ketoza), faza in care organismul transforma grasimea in energie. Dieta keto restrictiva impune un consum zilnic de 70% grasimi, 25% proteine si 5% carbohidrati neti. Exista persoane, cum ar fi cei ce sufera de diabet, in cazul carora nu este recomandata aceasta dieta. Cereti sfatul unui medic nutritionist inainte de a incepe o astfel de dieta!" ["parent"]=> int(0) ["count"]=> int(81) ["filter"]=> string(3) "raw" ["cat_ID"]=> int(81) ["category_count"]=> int(81) ["category_description"]=> string(517) "Dieta Keto (Ketogenica) este o dieta low carb (cu foarte putini carbohidrati), dar high fat (axata pe grasimi santoase). Aceasta dieta aduce corpul la starea de cetoza (ketoza), faza in care organismul transforma grasimea in energie. Dieta keto restrictiva impune un consum zilnic de 70% grasimi, 25% proteine si 5% carbohidrati neti. Exista persoane, cum ar fi cei ce sufera de diabet, in cazul carora nu este recomandata aceasta dieta. Cereti sfatul unui medic nutritionist inainte de a incepe o astfel de dieta!" ["cat_name"]=> string(4) "Keto" ["category_nicename"]=> string(4) "keto" ["category_parent"]=> int(0) } }

Ana Maria

"Incerc sa adopt un stil de viata cat mai sanatos, sa consum in fiecare zi legume, sa inlocuiesc din cand in cand proteinele animale cu cele vegetale si sa consum cat mai putini carbohidrati. Mananc in general disociat si tin fasting hipocaloric atunci cand simt ca pot incepe o cura de slabire."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Calculator calorii

error: Content is protected !!