Site Loader
musaca de vita cu ciuperci si dovlecel

Musaca de vita cu ciuperci si dovlecel, o reteta sanatoasa si super gustoasa.

Domnul Emil Boboescu a descris cu haz si amanunte o reteta de sarbatoare. Va invit sa savurati povestirea lui senzationala!

Ingrediente musaca de vita cu ciuperci si dovlecel:

1 kg carne tocata de vita
o jumatate de kilogram de carne tocata de porc
5 fire de usturoi verde
5 fire de ceapa verde
3 ardei capia
2 linguri de ulei
2 dovlecei
2 morcovi
4 ciuperci
1/2 l suc de rosii
5 oua
o mana de cascaval ras
o legatura de patrunjel

Mod de preparare:

„Dragi tovarăși și pretini!

Având în vedere cererile repetate venite la comitetul central, de la oamenii muncii de la orașe și sate, cetățeni ai Republicii Noastre România, locuitori ai cetăților de cultură, muncă și apărare ale patriei noastre, alături cu tovarășii noștri de nădejde tov. Cratiță, tov. Tigaie și tov. Aragaz, am produs o musaca mai ușoară și mai dietetică pentru fericirea tuturor cetățenilor, locuitori ai patriei noastre, ai Republicii Noastre România!!!
(Aplauze furtunoase cu urale)

1. Tovarăși, pentru a ajunge pe culmile gustului multilateral dezvoltat, a fost dusă o luptă grea, o luptă revoluționară, între un kilogram reacționar de carne tocată de vită, jumătate de kilogram burghezo-moșieresc de carne tocată de porc ce au fost urgent amestecați cu cinci fire de usturoi verde și cinci fire de ceapă verde pline de vigilență muncitorească și trei ardei capia roșii de partid tocați mărunt.

2. Pentru a combate orice activitate reacționară au fost înăbușite sub conducerea Tov. Tigaie cu ajutorul Tov. Aragaz, formând un comitet cetățenesc, până au prins culoarea coacerii. Pentru a asigura economia mijloacelor de producție, în tigaie nu au fost puse decât două linguri de ulei. Odată ce forțele reacționare au fost înăbușite, au fost date la o parte sa se odihnească!!!

(Aplauze! Se scandează lozinci) 👏👌🤘🥳

3. Tov.  Cratiță, având pregătirea de partid lingura de ulei de propagandă, a adunat forțele muncitorești a doi dovlecei, doi morcovi și patru ciuperci, toți feliați corespunzător, apoi a solicitat pe linie politică un strat de carne pregătită anterior, apoi iarăși un strat de legume muncitorești, altele din aceeași cantitate, apoi iarăși un strat de carne politică, apoi iarăși un strat de legume muncitorești, tot în aceeași cantitate!!!

(Aplauze furtunoase cu urale! Se scandează ovații) 👏👌🤘🥳

4. În colaborare cu Tov. Aragaz, care și-a pus la dispoziție cuptorul încins, tov. Cratiță a început pregătirea termică a elementelor de producție la foc iute. Când legumele probate cu sârg și furculița s-au pătruns, se cheamă ajutorul a unei jumătăți de litru de suc de roșii care se împrăștie cu simț de răspundere socialistă, apoi se lasă în continuare pentru continuarea procesului tehnologic.
(Ovații. Se scandează lozinci) 👏👌🤘🥳

5. Se solicită ajutorul a cinci ouă proletare ce se bat și se amestecă cu o mână de cașcaval ras tovărășesc și o legătură de pătrunjel de partid și de stat tocată bine, bine. După ce s-a pătruns compoziția, se trimit acestea deasupra leguminoaselor și se lasă la cuptor până se rumenesc precum drapelul de partid.

Poftă bună tovarăși! Trăiască mâncarea pentru pace!” 👏👌🤘🥳

 

Vezi si reteta pentru checul aperitiv cu faina de secara:

Chec aperitiv cu faina de secara

Summary
recipe image
Recipe Name
musaca de vita cu ciuperci si dovlecel
Author Name
Published On
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Vezi si alte retete Keto
array(1) { [0]=> object(WP_Term)#7240 (16) { ["term_id"]=> int(81) ["name"]=> string(4) "Keto" ["slug"]=> string(4) "keto" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(81) ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["description"]=> string(517) "Dieta Keto (Ketogenica) este o dieta low carb (cu foarte putini carbohidrati), dar high fat (axata pe grasimi santoase). Aceasta dieta aduce corpul la starea de cetoza (ketoza), faza in care organismul transforma grasimea in energie. Dieta keto restrictiva impune un consum zilnic de 70% grasimi, 25% proteine si 5% carbohidrati neti. Exista persoane, cum ar fi cei ce sufera de diabet, in cazul carora nu este recomandata aceasta dieta. Cereti sfatul unui medic nutritionist inainte de a incepe o astfel de dieta!" ["parent"]=> int(0) ["count"]=> int(81) ["filter"]=> string(3) "raw" ["cat_ID"]=> int(81) ["category_count"]=> int(81) ["category_description"]=> string(517) "Dieta Keto (Ketogenica) este o dieta low carb (cu foarte putini carbohidrati), dar high fat (axata pe grasimi santoase). Aceasta dieta aduce corpul la starea de cetoza (ketoza), faza in care organismul transforma grasimea in energie. Dieta keto restrictiva impune un consum zilnic de 70% grasimi, 25% proteine si 5% carbohidrati neti. Exista persoane, cum ar fi cei ce sufera de diabet, in cazul carora nu este recomandata aceasta dieta. Cereti sfatul unui medic nutritionist inainte de a incepe o astfel de dieta!" ["cat_name"]=> string(4) "Keto" ["category_nicename"]=> string(4) "keto" ["category_parent"]=> int(0) } }

boboescu emil

Istoric militar și al transporturilor feroviare, cu aplecare către uniforme, drapele și decorații, muzeograf al Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”, președinte al Asociației „Tradiții Ostășești”, bon vivant, bonom și mâncău de lucruri fine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Calculator calorii

error: Content is protected !!