Site Loader

Paine keto cu dovlecel, sau painea mea cea de toate zilele.
Din ingredientele de mai jos iese o tava mare originala de la cuptor, sau 2 mai mici, rotunde de tarta.

Macul nu este obligatoriu, poti renunta la el, sau il poti inlocui cu seminte de floarea soarelui.

Ingrediente:

4 linguri ketomix universal sau faina de konjac sau bambus

200g faina de migdale

o lingurita guma xantan

2 linguri mac

2 oua

1 dovlecel

4 linguri iaurt sau chefir

un varf de cutit praf de copt

sare

Mod de preparare:

1. Curata si marunteste dovlecelul, amesteca-l cu ouale batute si iaurtul.

2. Adauga peste celelalte ingrediente.

3. Pregateste o tava cu foaie de copt, apoi intinde in ea aluatul. Poti folosi dosul unei linguri pentru asta.

4. Introdu tava in cuptorul incins. Eu am tinut 15 minute la 200 grade, dar poate depinde si de cuptor,  asa ca supravegheaz-o sa nu se arda.

5. Cand este aproape gata, unge painica cu ulei si condimente. Poti folosi oregano, sau cimbru, sau usturoi, sau ce iti place tie. Mai introdu un minut in cuptor. Si gata painica.

 

painica unsa cu usturoi este preferata mea si merge bine cu iaurt

Nu stii pe ce sa intinzi icrele, zacusca, salata de vinete, crema de branza etc? Uite painea asta este o alternativa low carb, la painea traditionala din faina de grau.

 

 

Ana Maria

"Incerc sa adopt un stil de viata cat mai sanatos, sa consum in fiecare zi legume, sa inlocuiesc din cand in cand proteinele animale cu cele vegetale si sa consum cat mai putini carbohidrati. Mananc in general disociat si tin fasting hipocaloric atunci cand simt ca pot incepe o cura de slabire."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Calculator calorii

error: Content is protected !!